0 22.2.16 Banda Roșie https://www.bandarosie.ro/2016/02/georgianbaytour-toronto-si-cascada-niagara.html

#GeorgianBayTour (4/4) - Niagara Falls și Toronto (septembrie 2015)Iată-ne la finalul călătoriei noastre!

În acest ultim episod ajungem la minunea naturii numită cascada Niagara, după care revenim în Toronto, ca să închidem cercul ce înconjoară Georgian Bay. Unii dintre voi ar putea spune “Save the best for last”... așa să fie?

Am ajuns la cascadă după-amiaza târziu, cu scopul de a prinde apusul și noaptea, când cascada e luminată artificial. Vremea a fost foarte bună, soarele lumina vaporii de apă care se ridicau din râul Niagara.


N-am luat bărcuța, ne-am mulțumit să admirăm peisajul de pe mal. Suntem pe malul canadian, malul pe care vrei să fii când vizitezi Niagara!


Surpriza plăcută a fost răsăritul lunii, ceva ce nu luasem în calcul!


La lăsatul serii, cascada e luminată artificial. În această seară, beneficiază și de lumina dinspre lună :-)


Puțin mai în amonte, apele sunt line, nimic nu prevestește diferența de nivel ce urmează.Când s-a făcut noapte, câteva focuri de artificii au creat acest show încântător.Excursia se încheie cu drumul spre Toronto:


În Toronto, o scurtă plimbare până la Walmart s-a transformat într-o sesiune foto, grație apusului foarte colorat!

Într-o altă zi, am ieșit în oraș. Am trecut prin niște parcuri pline de veverițe și chipmunkși, după care ne-am îndreptat spre CN Tower.În CN Tower există o podea de sticlă, prin care se vede 342 metri direct în jos. Pentru cei cu rău de înălțime e o adevărată provocare psihologică. Pare aproape solul? Delfinariul care se vede jos e o clădire destul de mare!


Am prins apusul în turn și a fost spectaculos!Am revenit apoi pe bulevardele din downtown, printre zgârie-nori.La revedere, Toronto!
La revedere, Canada!

Vezi și pozele din primele 3 episoade:
  1. Algonquin Park (29 aug - 1 sep 2015)
  2. Killarney Park (1-4 sep 2015) 
  3. Fathom Five și Bruce Peninsula (4-5 sep 2015)Comentează folosind contul Facebook:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Pagina de pornire